3 Haz 2012

TGOD Go Yaz Kampı Kelebekler Vadisi'nde

Türkiye Go Oyuncuları Derneği'nin düzenlediği go yaz kampı, geçtiğimiz sene olduğu gibi Kelebekler Vadisi'nde (Fethiye, Muğla) 10-18 Ağustos 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Dernek yönetim kurulu tarafından goyunculari e-posta grubuna gönderilen aşağıdaki mesajda kamp faaliyetleri, konaklama fiyatları ve diğer ayrıntıları bulabilirsiniz:



Merhaba, 


Bu sene yaz kampını huzur, dinginlik ve doğal güzellikleri ile geçen sene bizi ele geçirmiş olan Kelebekler Vadisi'nde yapıyoruz. Go oyuncuları bir araya gelince olmazsa olmaz olan eğlence, macera ve hareketliliği ise biz vadiye götürüyoruz. 


10 - 18 Ağustos tarihleri arasında yapılacak olan kampın programını genel hatları ile hepiniz biliyorsunuz, workshoplar, oyun yorumları, ana turnuva, ek turnuvalar vb... Yurtdışından olabilecek katılımcıları ve diğer detayları ilerleyen gunlerde iletecegiz. 


Konaklama+açık büfe kahvaltı+açık büfe akşam yemeği için kişi başı fiyatlar aşağıdaki gibi; 


Bungalov - 55tl 
Konforlu Çadır - 50tl (Altı yekpare izolasyonlu ve sıcağı geçirmeyen, nem yapmayan, havalandırmalı, pamuklu kumaştan konforlu kamp çadırlarıdır.) 
Tek kişilik çadır - 45tl (Eskiden vadide bulunan, tek kişilik çadırlardır.) Kendi çadırınız ile konaklama - 40 tl (Kendi çadırınızı getirerek kurmanız halinde, banyo, tuvalet, elektrik, kahvaltı, akşam yemeği vb. ihtiyaçlar karşılığı ödemeniz gereken kişi başı ücrettir.) 


0-6 yaş grubu ücretsiz, 6-12 yaş arası %50 indirimlidir. Maalesef bu sene ek bir öğrenci indirimi alamadık. 


Bu fiyatlar vadi yönetiminin bize ilettiği şekli ile Haziran sonuna kadar geçerlidir. Rezervasyon yaptırmak isteyenlerin 30 Haziran'a kadar konaklama ücretlerinin %50'sini vadinin hesap numarasına yatırmış olması gerekmektedir.


Rezervasyon sürecini sağlıklı bir şekilde tamamlayabilmemiz adına, kampa katılmak isteyen kişilerin aşağıdaki formu doldurarak gozdetaskin@gmail.com adresinden bana iletmelerini rica ediyorum. Formu doldurarak bilgi veren katılımcılara vadinin hesap numaralarını ve indirim yapılabilmesi için yapılması gerekenleri içeren bir mail atacağım.


Katılım Tarihleri: erken veya geç gelecekler olabilir. tarihleri yazmanız önemli (10 ağustos gece vadide konaklayacağım ve 16 ağustos aksam ayrılmış olacağım gibi..) 
Konaklama tercihi: Bungalov, Konforlu çadır, tek kişilik çadır, kendi çadırım gibi.. 
Cep telefonu numaranız: 05.... 
Şu konu aklıma takıldı, bir cevap: ................... 


Hadi arkadaşlar bu sene yaz bize gelmiyor, bari biz ona gidelim. 
Go kampında görüşmek üzere 
Sevgiler..


Gözde Taşkın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder