7 Eyl 2014

9. İzmir Go Turnuvası sonuçlandı

9. İzmir Go Turnuvası
9. İzmir Go Turnuvası, 30-31 Ağustos 2014 tarihlerinde Ege Üniversitesi'nde (İzmir) gerçekleştirildi. Turnuva, İzmir Go Oyuncuları Derneği ve Ege Üniversitesi Go Topluluğu tarafından organize edildi. Türkiye'nin farklı kentlerinden 69 go oyuncusunun katıldığı turnuvada, oyuncular seviyelerine göre yerleştirildikleri kategoriler içerisinde mücadele ettiler. Her bir kategori içerisinde çekişmeli maçların yaşandığı turnuvada, farklı kategorilerinde dereceye giren oyunculara ödüller verildi.



Emre Polat (4d)
Dan seviyesindeki oyuncuların (4d-1d) mücadele ettiği "Aydınlanma" kategorisinde birinciliği Emre Polat, ikinciliği Altan Kuntay, üçüncülüğü ise Emre Bektöre elde etti.  Bu turnuvadaki birinciliği Emre Polat'ın play-off turnuvaları hariç 2013 yılından beri katıldığı ulusal turnuvalarda elde ettiği 8. birincilik, yenilgisiz olarak elde ettiği ise 7. birincilik oldu.

Üst kyu seviyesindeki oyuncuların (1k-5k) mücadele ettiği "Uzun bir yaşam" kategorisinde, birinci Barış Onur Örs, ikinci Çağatay Tavşanoğlu, üçüncü ise Hataycan Özgür oldu.

"Hayat dersi" kategorisinde (6k-10k), Serkan Ay birinciliği elde ederken, Barış Kareli ikinci, Senem Çelikkol ise üçüncü oldu.

"Başarılı insan ilişkileri" kategorisinde (11k-19k) ise ilk üç Ahmet Turgut Güzel, Mahmut Genç ve Büke Tuncel olarak sıralandı.

20 kyu ve altı seviyelerdeki oyuncuların mücadele ettiği "Güzel arkadaşlıklar" kategorisinde, Ecem Yılmaz birinci, Yarkın Sakarya ikinci, Oğuzhan Bilgin ise üçüncü oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder