21 Nis 2012

3. İTÜ Takım Go Turnuvası: Geldiler, gördüler, kazandılar!

3. İTÜ Takım Go Turnuvası

7-8 Nisan 2012 tarihlerinde İstanbul Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen 3. İTÜ Takım Go Turnuvası'nı, turnuvaya Hacettepe Üniversitesi Go Topluluğu'ndan katılan "Veni Vidi Vici" takımı kazandı. Tüm karşılaşmalarını istikrarlı bir şekilde 2 galibiyetle bitiren takımın 1. masa oyuncusu Mustafa Özkaya (8k) tüm maçlarını kazanarak takımının galibiyetinde önemli bir rol oynadı.


Karşılaşmaların avanslı yapılıyor olması, turnuvada yüksek seviyeli oyuncuların oldukça zorlanmasına neden olurken, daha düşük seviyeli oyuncular ise kendilerinden üstün oyuncular karşısında galip gelme olanağı elde ettiler. Bunun sonucunda, birçok dan seviyesindeki oyuncu 2-4 galibiyette kaldı. Danlar arasından yalnızca Mehmet Barış Albayrak (2D) tüm maçlarını kazanarak takımının (sansar) turnuva ikincisi olmasına önemli ölçüde katkıda bulundu.


Turnuva, Türkiye'nin farklı kentlerinden ve üniversite kulüplerinden 33 takım ve toplam 99 oyuncunun katılımı ile Türkiye'de bu güne kadar düzenlenen en geniş katılımlı takım turnuvası oldu. Geçtiğimiz sene düzenlenen 2. İTÜ Takım Go Turnuvası'na 22 takım katılmıştı.

Turnuva tam sonuç listesine İTÜ Go Kulübü'nün turnuva sayfasından ulaşabilirsiniz.

Not: Haberde kullanılan görseller Gönül Kalın tarafından facebook'a yüklenen fotoğraflar arasından alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder