9 Oca 2016

Türkiye Üniversitelerarası Takım Go Ligi başlıyor

Türkiye Go Oyuncuları Derneği (TGOD), Türkiye'de bulunan üniversite takımlarının mücadele edeceği online bir lig olan Türkiye Üniversitelerarası Takım Go Ligi'nin başlayacağını duyurdu.

Ligde mücadele edecek olan takımlar en az sekiz en çok ise 12 oyuncudan oluşabilecek. Takımda yer alabilecek oyuncular ve seviyeleri ile ilgili çok sayıda ölçütün bulunduğu sistemde, karşılaşmalar KGS Türk odasında online olarak gerçekleştirilecek. Ligdeki her bir karşılaşma, dörder kişilik iki takım arasında oynanacak. Üniversite takımlarında sınırlı sayıda mezun oyuncu da yer alabilecek.

Üniversite takımlarının takım listelerini göndererek lige katılım başvurusu yapabilmeleri için son tarih 31 Ocak 2016.

Türkiye Üniversitelerarası Takım Go Ligi, üniversiteler arasında rekabet duygusunu ortaya çıkararak ve yeni başlayan oyuncuları motive ederek, ülkemizdeki go dünyasının daha da hareketlenmesini sağlayacak gibi görünüyor.

Ligdeki takım yapılanması, oyuncu kriterleri ve lig sistemi ile ilgili daha ayrıntılı bilgi almak için TGOD'nin lig ile ilgili duyurusuna göz atabilirsiniz: http://www.tgod.org.tr/genel-tr/turkiye-universiteler-arasi-takim-go-ligi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder