2 Ara 2013

ATGŞ: Birleşik Krallık - Türkiye

Türkiye Ulusal Go Takımı, 3 Aralık 2013 tarihinde Avrupa Takım Go Şampiyonası'nda C Grubundaki en önemli maçına çıkıyor. Grubun en güçlü ekibi olan Birleşik Krallık ile oynayacak olan ulusal takım, masada Emre Polat (5d), Kıvanç Doğanay (3d), Özgür Değirmenci (2d) ve Bertan Bilen (2d) dörtlüsü ile yer alacak. Rakip takımın dörtlüsünü ise Andrew Simons (4d), Jon Diamond (3d), Des Cann (3d) ve Alex Kent (3d) oluşturuyor.

Masalardaki karşılaşmalardan üçünden galip ayrılan ülke takımı karşılaşmayı kazanmış olacak, ülkelerin iki masa galibiyeti elde etmeleri durumunda ise 2-2 beraberlik söz konusu olacak. C grubundaki üç tur sonunda Birleşik Krallık ve Türkiye yenilginiz lider durumunda (bkz. puan durumu) ve bu maçın sonucu gruptan bir üst gruba çıkma mücadelesinde ilk ikiye girme açısından oldukça önemli.

Geçtiğimiz turda, Türkiye go takımı gruptaki en önemli rakiplerinden birisi olan İsviçre'yi 3-1 mağlup ederek büyük bir başarıya imza atmıştı. Güçlü rakibimize karşı alacağımız bir galibiyet ya da en azından bir beraberlik, gruptan çıkma konusunda umutlarımızı oldukça artıracak.

Türkiye saati ile 21:00'de başlayacak olan karşılaşmaları IGS sunucusuna bağlanarak canlı olarak izleyebilirsiniz. Bu zorlu mücadelede ulusal takımımıza başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder