22 Ağu 2011

Makale yayınlama süreci

Merdiven, go oyunu hakkında bilgi verici makaleler yanında, Türkiye ve dünyadaki go oyunu ile ilgili her türlü gelişme, fikir ve tartışmalar konusunda da makaleler yayınlamaktadır. Blogda, orjinal makaleler yer aldığı gibi , çeviri metinler de asıl yazarın ismi belirtilmek kaydıyla yayınlanabilmektedir.

Merdiven blogunda makale yayınlamak isteyen bir yazar, söz konusu metni (MS Office word 2003-2007 ya da Openoffice formatında olabilir) merdivengo@gmail.com adresine e-posta ile göndermelidir. Gönderilen mesajın başlığı "Blog makalesi" olmalıdır. Söz konusu metin web sitesi editörü tarafından içerik, uzunluk ve imla kuralları bakımından değerlendirilmektedir. Eğer bazı düzeltmeler yapılması gerekli ise, editör yazarla iletişime geçmekte ve düzeltmeler konusunda yazar bilgilendirilmektedir. Düzeltmeler tamamlandıktan sonra, söz konusu makale yazarın tüm ismi (adı ve soyadı) ile birlikte blogda yayınlanmaktadır.

Go oyunu dışındaki konularla ilgili olan ve herhangi bir kuruma ya da kişiye karşı hakaret içeriği olan metinler blogda yayınlanmayacaktır.