10 Kas 2013

ATGŞ: İsviçre-Türkiye

Türkiye Ulusal Go Takımı, 12 Kasım 2013 tarihinde Avrupa Takım Go Şampiyonası'nda C grubundaki üçüncü maçında İsviçre ile karşılaşacak. Emre Polat, Hüsrev Aksüt, Özgür Değirmenci ve Bertan Bilen kadrosu ile mücadele edecek olan ulusal takımımız, grupta lider olarak girdiği bu turda galibiyet alarak liderliğini sürdürmek istiyor.

İsviçre, kadrodaki oyuncuların seviyelerine bakıldığında, grupta Birleşik Krallık'tan sonraki en güçlü rakibimiz ve grupta bir üst tura çıkmak için ilk ikiye girme mücadelesi vereceğimiz favorilerden. Ulusal takım kaptanı Hüsrev Aksüt de, maç hakkında "Gruptan çıkma yolunda en kritik maçlarımızdan biri olacak" şeklinde yorum yaptı ve İsviçre maçının önemini vurguladı. Henüz İsviçre ulusal takımının kadrosu belli olmasa da, onların da en güçlü oyuncularından kurulu bir kadro ile karşılaşmaya çıkacaklarını öngörmek zor değil.

Bu zorlu mücadelede ulusal takımımıza başarılar diliyoruz.

Türkiye saati ile 21:00'de başlayacak olan karşılaşmaları IGS sunucusundan canlı olarak takip edebilirsiniz. İki takımın kadrosunu ve maç sonuçlarını şampiyona sayfasındaki bu bağlantıdan takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder