8 Kas 2013

24. Uluslararası Eşli Go Şampiyonası sonuçlandı

Sooyung-Junhak çifti (Kore)
2-3 Kasım 2013 tarihlerinde Tokyo'da (Japonya) düzenlenen 24. Uluslararası Amatör Eşli Go Şampiyonası'nı, Koreli Kim Sooyung ve Jeon Junhak çifti 5 turda da galibiyet elde ederek kazandı. Şampiyona'da ikinciliği Tayvan temsilcileri Lin Hung-Ping ve Lo Sheng-Chieh, üçüncülüğü ise Japonya temsilcilerinden Ayako Oda ve Kazumori Nagayo elde etti. Şampiyonaya Avrupa'dan katılan Rusya temsilcileri Natalia Kovaleva-Dmitry Surin çifti de 4 galibiyetle 4. sırayı aldı.


Şampiyona, her ülke katılımcısının kendi ülkesinin geleneksek kıyafetleri ile katıldığı bir renkli organizasyona da sahne oldu. Bu organizasyondan birkaç görüntüyü aşağıda bulabilirsiniz.

  


Türkiye, bu sene düzenlenen şampiyonaya katılabilmek için Avrupa grubunda gerekli olan puanı toplayamamıştı. Avrupa ülkelerinin mevcut eşli go puanlarına Avrupa Go Federasyonu'nun Avrupa Eşli Go Puanları sayfasından göz atabilirsiniz.

Şampiyona sonuç listesine turnuva sayfasından ulaşabilirsiniz.


Not: Haberde kullanılan görseller http://gogameguru.com/24th-international-amateur-pair-go-championship/ ve http://www.pairgo.or.jp/amateur/24th/ sayfalarından alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder