4 Şub 2012

1. Adana Go Turnuvası


Sonunda Adana da bir go turnuvasına kavuşuyor! Yoksa "go oyuncuları Adana'da bir turnuvaya kavuşuyor" mu demeliyiz? Evet, bu sene ilki gerçekleştirilecek olan 1. Adana Go Turnuvası, 3-4 Mart 2012 tarihlerinde Adana'da düzenlenecek. Böylece, Türkiye'de ulusal turnuva düzenleyen şehirler arasına Mart ayı itibari ile Adana da katılmış olacak.

Turnuva, geçtiğimiz haftalarda açıklanan TGOD etkinlik takviminde de yer alıyor. Bu, Adana Turnuvası'nın sonuçlarının Avrupa Go Federasyonu'na gönderilmesi, hatta belki de (halen açıklanmadı) turnuvada dereceye girenlere play-off puanı verilmesi anlamına geliyor.


Uzunca bir süredir Adana ve Hatay'daki go oyuncuları, Doğu Akdeniz Go Oyuncuları adı altında faaliyetlerini sürdürüyorlardı. Adana ve Hatay'dan birçok oyuncu diğer kentlerde düzenlenen turnuvalarda da daha önce yer almışlardı. Bu kez kendi ev sahipliklerinde yapılacak olan turnuva hakkında daha fazla bilgi almak ya da ön kayıt yaptırmak için http://www.adanago.org/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder